NordicLuna

Egendesignade och Handgjorda Smycken hittar du hos oss, skapade av designer @ISMjewelrymaking. 
Se längre ner på denna sida. 

nordicluna.se (& .com) är en webbadress som ägs av AskMeNu, vilket i sin tur är ett särskilt företagsnamn för NP Enterprise, registrerat företag sedan 2000-12-28. Se mer här

Det är strax dags för 20-års-jubileum!

NordicLuna är en av våra e-handelsplattformar – nordicluna.se – där du är just nu och läser detta, om oss. AskMeNu – askme.nu – är den som äger våra plattformar och webbadresser.
Funderar du över vad det står för? Det är två-delat: dels är det våra initialer i familjen, då vi är ett familjeföretag, dels syftar det till att Fråga Mig – Nu! (Ask Me Nu). 

Detta betyder att hos oss ska du kunna hitta kvalitetsprodukter med mottot kvalitet över kvantitet. Vi kommer inte att vara ett ´varuhus´ med allehanda produkter, utan här kommer du att kunna hitta väl utvalda produkter som vi själva använder, vill använda, eller har använt, och kan stå för dess kvalitet och funktionalitet. 

Det vi fokuserar på nu är vårt andra särskilda företagsnamn – ISM Smyckesdesign (@ISMjewelrymaking). Detta är nytt sedan 2019. 

Här är fokus på att egen-designa smycken av designer ISM, och att skapa och egen-tillverka smycken. Handgjorda smycken är det vi gör. Allt detta gör vi i den vackra skärgårdskommunen Trosa, i underbara Sörmland. 

Du är varmt välkommen till vår e-handelsbutik, för att titta eller köpa. Har du frågor är du naturligtvis välkommen att mejla oss. Då nås vi på info@nordicluna.se eller info@askme.nu

Välkommen till oss!

Bilder från Trosa marknad sommaren 2019