Varukorg

Om oss

om oss

Vi är ett familjeföretag från trygga, trivsamma Trosa i underbara Sörmland –  med mottot ”kvalitet framför kvantitet”

Nordicluna

Det är vår webbshop där vi erbjuder våra smycken, framför allt de som är skapade av vår smyckedesigner @ISMjewelrymaking (läs mer här nedan)

ASKMENU

Vad är då askme.nu? Det är vår webbadress (askme.nu) som samlar våra e-handelsplatser – som alla går under vårt ”Nordic”-koncept. AskMeNu är också ett särskilt företagsnamn i NP Enterprise, registrerat företag sedan 2000-12-28

handgjorda smycken

@ISMjewelrymaking är vår smyckesdesigner. Det är vårt internatinella varumärke, då det i Sverige heter ISM Smyckesdesig från Trosa  

Alla våra smycken är skapade av oss. Allt från idé, till att köpa material och för hand skapa smycket. Inget lämnas åt slumpen.

Att testa en idé är det mest innovativa. Kan ett smycke se ut så här? Kan jag tänka mig att bära det? Någon annan. Du? Vilken ädelsten eller halvädelsten passar bäst. Hur många? Vilket material. Tråd. Kedja. Silver. Annat? Hur ska materialet böjas. Slipas. Fästas. Viras. Valen, men också möjligheterna är oändliga! Det här gör vi. Varje dag. Det här Är vad vi Är.

När vårt smycke är skapat finns den tillgänglig för er. Dig. Det är en känsla som är svår att rättvist beskriva i ord, när vi får en kommentar som ”oj – så fin”, och den bärs av någon annan.
Det är inte minst det som gör att en ny idé föds. Igen. Och nya smycken skapas. Igen.